Har din PCO taget overhånd og måske forhindret dig I, at få børn – er der flere ting du nok skal overveje, for at komme bedst muligt videre.

Nogen vil det måske ikke berøre det store, andre vil taget det meget tungt, at de pludseligt ikke kan få børn. Og mange kan oftest sige “Jeg vil ikke have børn”, men når du så finder ud af, at du ikke kan, bliver følelsen oftest en anden, da det før var dit valg, at du ikke vil have børn, men nu har naturen bestemt det for dig – så der er desværre ingen vej tilbage.

Men frygt ikke, der er altid lys på den anden side – og vi kommer med nogle gode råd.kan ikke blive gravid

Snak med en psykolog,,,

Eller deltag i nogle terapi grupper, hvor du kan få dine følelser og tanker ud. Er du ikke meget for, at åbne dig op for mange mennesker, er psykologen, nok den bedste vej, at gå. Såfremt du gerne vil møde ligesindede i samme situation som dig, og tør og snakke frit om dit forløb og følelser foran dem, så skal du helt klart finde en terapigruppe, og deltage i.

I det hele taget er det bedste, at få lettet trykket fra dit indre og bare få snakket med nogen om, hvordan du føler, om det er en kæreste, forældre eller veninder – kan også hjælpe, men har de ikke prøvet det på egen krop, er det nok sværere for dem, at relatere til/

Undgå børnearrangementer

Er du stadig ikke kommet sikkert i havn, på den anden side af dit forløb – er det måske ikke det bedste og tage til deciderede børnearrangementer. Familiefester og des lige, kan du ikke holde dig ude af, men du bør nok ikke tage til en fastelavnsfest og se andres glade børn slå løs på fastelavnstønden, før du er helt i balance med dig selv, og har accepteret livets gang.

Dette er sagt på baggrund af, det ikke er alle der kan håndtere og blive mindet om, hvad de ikke selv kan få.

Kom i balance med dig selv og accepter situation

Det bedste, du kan gøre, for dig selv er, at få lettet, hvad end du har på hjertet, få delt og talt om dine bekymringer og frygte, for først når de er snakket igennem, vil de kunne løfte sig og byrden på dine skuldre vil blive fjernet, så snart du accepterer situationen.