Den første jul er altid speciel, og der er intet bedre end og julehygge med julefim og tv. Der findes utroligt mange programmer for voksne og for børn, men de fleste julefilm og julekalendre, kan faktisk ses og nydes af hele familien.

Vi vil nedenfor gennemgå nogle af det bedste tv du kan nyde med hele familien i julen.juletv

Alene Hjemme

En af de aller største julehits på TV er nok Alene Hjemme. Alene Hjemme vises hvert år op til jul, og der er lavet hele 5 film i denne film-serie.

Der er intet specielt julet over filmen, ud over, at Kevin glemmes i julen. Vi følger her Kevins kamp mod tyveknægte og hvordan han forsøger og holde sin egen jul, mens han også skal holde humøret oppe, når familien har travlt på ferien.

Alene Hjemme, er helt klart en rigtig familiefilm i genren komedie, og der er en masse fald-på-hallen komik for de mindste, og så er det bare en stor tradition og se den i December, i de fleste familier.

Årets Familiejulekalender

Hvert år viser både DR1 og TV2 en familiejulekalender. Tidligere har der været stor fokus på, at julekalendrene er for børn, men efter TV2 tog teten og lavede den for hele familien med Pyrus og så videre, fulgte DR hurtigt trop, indtil da, var deres julekalendre oftest lavet for børnene – såsom Nissebanden og Bamses Julerejse.

Nogen af de største successer af tv-juleklander for hele familien er, DR1’s Julestjerner der har både Rasmus Bjerg og Szhirley med eller TV2’s Jul i Valhal eller Ludvig & Julemanden.

Disneys Juleshow

En tradition vi alle har haft de sidste 40 år i Danmark er, når DR1 viser Disneys Juleshow, juleaftensdag kl 16. Når Jesper Fårekylling begynder, at synge Når du set stjerneskud, så ved man julemaden simre og gaverne er lige rundt om hjørnet.

Disneys Juleshow er en tradition, der kan samle hele familien og starte enhver juleaften perfekt, med alle de elskelige Disney ikoner.

Tv-serier

Det er næsten en regel uden undtagelser, at populære tv-serier har et dedikeret juleafsnit, en af de mest populære der vises hvert år er det afsnit af Mr Bean, der hedder Glædelig Jul, Mr Bean, men også serier som Venner, How I Met Your Mother og så videre har alle juleafsnit – og de bliver ofte vist op til jul hvert år, for og sætte stemningen.