Drømmer du om at blive mor? Og er du måske allerede gået i gang med ”Projekt Baby”? Så kan det være svært at vente på en positiv test. For slet ikke at tale om ventetiden indtil man overhovedet kan teste. For der er jo ingen mening i at teste for tidligt. Lige som man heller ikke vil vente længere end højst nødvendigt med at få resultatet. Og forhåbentlig et positivt et af slagsen! Udbuddet af graviditetstest kan synes enormt og uoverskueligt. Så hvordan vælger du den helt rigtige graviditetstest?

Hvilken test skal du vælge?

Når det kommer til graviditetstest, findes der mange forskellige varianter på markedet i dag. Formålet med dem alle er det samme. Men prisen kan variere temmelig meget fra den ene test til den anden. Og det samme kan både anvendelsen og sikkerheden. Det er derfor meget individuelt, hvilken type man foretrækker. Ligesom det også kan være lidt af et tilfælde, hvilken slags man kommer hjem med. Ønsker du at kunne teste tidligt i graviditeten kræver den én slags test. Vil du kunne teste uden først at skulle tisse i en kop er den en anden slags du skal gå efter. Og vil du gerne vide hvor langt du er henne, findes der også en test, der kan vise dette. Og så er det naturligvis også et spørgsmål om, hvor meget du er villig til at betale.

Køb lige den test du ønsker – med rabat!

Du kan købe graviditetstest mange forskellige steder. Såvel i supermarkeder og på apoteket. Men vidste du, at der kan være penge at spare med nogle af de mange rabatkoder der findes på nettet? Og så er det tilmed både nemt og anonymt at benytte sig af dem. Du bestiller ganske enkelt den test du ønsker – med rabat – og får den sendt direkte hjem til dig. Så slipper du samtidig for at skulle ud ad døren, nysgerrige blikke, og for at skulle stå i kø på apoteket. Er du i tvivl om hvilken test du skal vælge? Så findes der også en lang række gode guides til fordele og ulemper ved dem, som kan hjælpe dig lidt på vej.

Hvordan finder du rabatkoder til graviditetstest?

Internettet bugner af rabatkoder til alt mellem himmel og jord. Og naturligvis også graviditetstest. Er du i tvivl om, hvordan du finder frem til dem? Så kan vi hjælpe! En af de nemmeste måder, er at google efter dem. Ved du hvilken test du ønsker skriver du ganske enkelt ”graviditetstest+rabatkode”. Er det et særligt mærke du leder efter skriver du i stedet dette, efterfulgt af rabatkode. Så kommer der en række resultater frem, som du kan kigge nærmere på.